Τρόποι αποστολής

ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΧΩ;

Για παραγγελίες από Ελλάδα:

  • Για αποστολές απευθείας στην πόρτα σας συνεργαζόμαστε με την Speedex Courier, με σταθερή χρέωση 4€ ανά παραγγελία. Αρκετές φορές παίρνουν και τηλεφωνάκι να σιγουρευτούν πως θα είστε σπίτι για να μη κάνουν τζάμπα δρόμους, γουήτς ιζ νάης θα πω. 

  • Εάν βέβαια δεν θέλετε να μπαστακώνεστε σπίτι και να περιμένετε τον διανομέα (και πολύ καλά κάνετε) υπάρχει η επιλογή για αποστολή με BoxNow με την οποία παραλαμβάνετε όποια στιγμή της ημέρας σας βολεύει από την κοντινότερη διαθέσιμη σε εσάς θυρίδα. Δυόμισι χιλιάδες lockers λέει έχουν, όλο και κάποιο θα βρίσκεται σε απόσταση βολής από την διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Για παραγγελίες από Κύπρο:

  • Ο πρώτος τρόπος είναι ως συστημένο πακέτο με ΕΛΤΑ και έρχεται στη πόρτα σας σε συνεργασία με τα Ταχυδρομεία Κύπρου (ή τουλάχιστον έτσι υποτίθεται πως γίνεται). Η χρέωση γίνεται βάσει του τρέχοντος τιμοκαταλόγου των ΕΛΤΑ και είναι ανάλογος με το συνολικό βάρος του πακέτου το οποίο υπολογίζεται κατά το τσεκάουτ. Σα μια μικροσκοπική ζυγαριά μέσα στα γρανάζια του ίντερνετ ή ο,τι άλλο έχουν εκειμέσα τέλος πάντων. 

  • Η εναλλακτική εδώ είναι πάλι η BoxNow με χρέωση 7€ και παραλαμβάνετε με το πάσο σας στην κοντινότερη διαθέσιμη θυρίδα. 


Για παραγγελίες από όλο τον υπόλοιπο γνωστό κόσμο

  • Η αγάπη για αγνό και ατόφιο ΘΡΑΣ ανά την υφήλιο είναι γνωστή, οπότε θα ήταν τουλάχιστον κουτορνίθικο από μεριάς μας να μην στέλναμε εκτός Ελλάδας και Κύπρου!

  • Όπως και για την περίπτωση της Κύπρου οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται μέσω ΕΛΤΑ ως συστημένα πακέτα με κατ οίκον παράδοση. Το κόστος υπολογίζεται βάσει συνολικού βάρους κατά το τσεκάουτ, και σύμφωνα με τους τρέχοντες τιμοκαταλόγους.

  • Στην περίπτωση που είσαστε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πιθανότητα να σας ζητηθεί να πλερώσετε επιπλέον για τους τελωνειακούς δασμούς της χώρας και είναι χρέωση που την επιβάλλουν τα εκεί όργανα και πάνω στην οποία δεν έχουμε κάποια γνώση ή δύναμη. Για τα μεγέθη των πακέτων βεβαίως, εάν υπάρξει η όποια χρέωση, αυή συνήθως είναι σχεδόν συμβολική. Αλλά αφού είσαστε στα ξένα θα γνωρίζετε τις διαδικασίες έτσι κ αλλιώς οπότε αυτή εδώ η παράγραφος είναι απλά μία τυπικότητα που έπρεπε να αναφερθεί. 



ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

  • Πως δεν έχει! Μόλις γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό μέηλ με τον αριθμό του πακέτου, και στην περίπτωση που έχετε επιλέξει αποστολή με BoxNow να περιμένετε και μήνυμα (SMS/Viber/Mail) με τον κωδικό που θα χρειαστείτε για να ανοίξετε τη θυρίδα.

  • Από τη στιγμή που λάβετε τον αριθμό αποστολής, αυτό σημαίνει πως η παραγγελία σας έχει φύγει από τα χέρια μας και το έχουμε αφήσει στις έμπιστες αγκαλιές των συνεργατών μας. Κοινώς, άμα τυχόν υπάρξει κάποια καθυστέρηση από αυτό το σημείο κ έπειτα είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό αναζήτησης που σας έχουμε στείλει ή στην χειρότερη (ούτε στον χειρότερο εχθρό μου) να δοκιμάσετε να καλέσετε στο κατάστημα που εξυπηρετεί την περιοχή σας.


ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
  • Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πακεταρίσματα και αποστολές γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Συνήθως Δευτέρα και Πέμπτη. Κάποιες φορές ίσως και πιο συχνά, αλλά ας πούμε πως οι παραγγελίες σας θα έχουν φύγει μεταξύ 1-4 ημερών από την ημερομηνία που τη βάλατε. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να περιμένετε μέχρι 8-10 ημέρες για τη παραλαβή της πριν αρχίσετε να κράζετε εμάς ή/και τον ταχυδρόμο σας.



ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ!!!1! ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ;;;!!!1~ενα!;

  • Κατ αρχήν ψυχραιμία. Όλα θα πάνε καλά. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, δυστυχώς από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει φύγει από τα χέρια μας, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτή. Η περίπτωση να έχει χαθεί είναι πολύ (πολύ πολύ) μικρή, οπότε το καλύτερο που έχετε να αναζητήσετε την αποστολή με τον κωδικό που σας ήρθε στο ενημερωτικό mail αποστολής που λάβατε. Μετά καλείτε την Speedex της περιοχής σας ή πάτε από εκεί και τη ζητάτε με τον κωδικό και τα στοιχεία που μας δώσατε όταν κάνατε τη παραγγελία. Στη περίπτωση που έχει όντως χαθεί όμως δε φέρουμε καμία ευθύνη καθώς ήταν στα χέρια των της Speedex/BoxNow/ΕΛΤΑ πλέον. Εκείνους να βρίσετε! Αλλά, οκ, σοβαρά τώρα, παίζει να έχουμε στείλει τρισεκατομμύρια πακέτα και άντε να έχουν εξαφανιστεί 1 άντε 2 βαριά. 

  • Επειδή όμως αθρώποι είμαστε και όχι ρομπότ, μπορεί να κάναμε κάποιο λάθος στα στοιχεία πάνω στο φάκελο. Σε αυτή τη περίπτωση αργά ή γρήγορα θα γυρίσει πίσω ως αζήτητο και θα ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη για το λάθος μας και θα σας τη ξαναστείλουμε με κάποιο δωράκι ή έκπτωση για μελλοντική παραγγελία - ανάλογα τα κέφια.


ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΙΕΡΣ;

  • Δυστυχώς δεν είμαστε φυσικό κατάστημα οπότε για την ώρα μπορείτε να βρίσκετε τους περισσότερους διαθέσιμους κωδικούς στα διάφορα pop-ups που στήνουμε μερικές φορές τον χρόνο. 



Ε ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΑΜΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!

  • Σας προλάβαμε σ' αυτό! Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω τα έξοδα αποστολής κερασμένα από τον Αρχιμόσερ!