Τρόποι πληρωμής

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ; 

  • Ναι! Επιτέλους μπορείτε να πληρώσετε με χρήμα πλαστικό χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Master Card, Visa και όλα τα ενδιάμεσα, μέσω Viva χωρίς επιπλέον χρέωση. Απλά επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή στο τσεκάουτ κ είσαστε έτοιμοι!


ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ VIVA WALLET;

  • Κι μ' αυτό γίνεται! Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο στο viva wallet σας χωρίς επιπλέον χρέωση.


PAYPAL ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ;

  • Δεν θα γινόταν να μη δεχόμαστε τον πιο διαδεδομένο και ασφαλή τρόπο για online πληρωμές! Το δουλεύουμε πάνω από 15 χρόνια με κανένα πρόβλημα. Και έχει και εξπρές τσεκάουτ. Αμέ. Επίσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.


ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ;

  • Εάν προτιμάτε αγνή πατροπαράδοτη μεταφορά χρημάτων από τον τραπεζικό σας λογαριασμό απευθείας στον δικό μας, fine by us! Απλά σε αυτή την περίπτωση έχετε υπόψιν πως θα χρειαστεί να επιβαρυνθείτε τα όποια έξοδα μεταφοράς.ΛΕΩ ΑΣΕ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΣΕΡΑΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

  • Ναι... δυστυχώς όχι. Για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως ας πούμε την καθυστέρηση απόδοσης έως και οριστικής πιστόλας από τα ΕΛΤΑ ή και μερικούς -όχι και τόσο- θράσερς που άλλαξαν γνώμη και απλά δεν παρέλαβαν ποτέ το πακέτο τους με αποτέλεσμα να μας γυρίσει πίσω ένα τρίμηνο αργότερα με εμάς να έχουμε χρεωθεί όλο το περιθώριο κέρδους των περιεχομένων της παραγγελίας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να προσφέρουμε την επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής.
    Δυστυχώς ο χρόνος και το ρίσκο που εμπεριέχονται σε αυτή την υπηρεσία είναι εκτός των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Κοινώς, προτιμούμε να πίνουμε μπύρες και να ιδρώνουμε στα μόσπιτς από το να ψάχνουμε τι έχει γίνει εκείνη η αντικαταβολή που στείλαμε πριν 1 μήνα. Και αυτό είναι ένα επιχείρημα που δε μπορεί να αντικρούσει κανείς νομίζω. Τί; Όχι;ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΝΩ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ 

  • Ξανασκέψου το και κράτα τα καλύτερα, γιατί μιας και απαγορεύεται από τον κανονισμό αποστολών (μη περιμένετε παράγραφο του νόμου κιόλας), παίζει πολύ έντονα απλά να το τσιμπήσει το τσακάλι που το βρει στη διαλογή και απλά να κλαις τα λεφτάκια σου.