Αλλαγές και επιστροφές

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙ ΦΑΣΗ;

  • Εάν τελικά δε σας κάνει το μπλουζάκι ή τελικά δε σας πάει το μαύρο και θέλατε άσπρο, κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας εντός 3 ημερών από την παραλαβή και κανονιζόμαστε. Το κόστος για αλλαγή είναι στα 6€ και αφορά δύο αποστολές με BoxNow: μία που μας επιστρέφετε τι θέλετε να αλλάξετε, και μία που σας στέλνουμε τα νέα τεμάχια.
    Πάντως άμα δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος, για καλό και για κακό μετρηθείτε πριν παραγγείλετε.

  • Προφανώς για να μπορούμε να δεχτούμε κάποιο τεμάχιο για αλλαγή, είναι απαραίτητο αυτό που στέλνετε να είναι στην κατάσταση που έφυγε από εμάς. Και δεν εννοούμε τσαλακωμένο, αλλά ας πούμε καλό θα ήταν να μην έχει πλυθεί ή να την έχει χρησιμοποιήσει το γατί σας (όσο αξιολάτρευτο και αν είναι - είμαστε σίγουροι για αυτό) ή σε ακραία περίπτωση να έχετε επιχειρήσει να το ψαλιδιάσετε και δε σας βγήκε. Ευκόλως εννοούμενο, θα πείτε, αλλά καλό είναι να αναφέρεται.
  • Εάν από την άλλη κάναμε εμείς λάθος στη παραγγελία, στείλτε μας φώτο με το λάθος (pics or didn't happen) και σας στέλνουμε χωρίς καμία επιβάρυνση αυτό που έπρεπε να είχατε παραλάβει εξ αρχής, μαζί με τη ταπεινή μας συγγνώμη. Βέβαια, εάν βρίσκεστε στην Αθήνα μπορεί να κανονιστεί και αλισβερήσι απευθείας από το αρχηγείο. Σε κάθε περίπτωση στέλνετε μήνυμα λατρείας και κανονιζόμαστε.

  • Στην περίπτωση που βρίσκεστε στο εξωτερικό το σπορ της αλλαγής ρούχων είναι λίγο ακριβό, οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση είναι να επιστρέψετε αυτό που θέτε με δικά σας έξοδα και να σας κάνουμε επιστροφή χρημάτων για την αξία του ρούχου. Εάν πάλι βέβαια επιμένετε για αλλαγή, επικοινωνήστε μαζί μας και το κανονίζουμε.



ΡΕ ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!

  • ...δεν είπε ποτέ κανείς, αλλά εάν είστε δυσαρεστημένοι με αυτό που λάβατε, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 3 ημερών από την παραλαβή και πείτε μας τι πήγε στραβά. Στη χειρότερη το στέλνετε πίσω και σας επιστρέφουμε την αξία του ρούχου. 



ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΡΙΝ ΨΩΝΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ;

  • Δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από κάποιο φυσικό κατάστημα. Υπάρχουν διάφορες ιδέες στα σκαριά για να υπάρξει αυτή η δυνατότητα, αλλά το πιο τετ-α-τετ που μπορείτε να ψωνίσετε λίγο ΘΡΑΣ είναι από τα pop-ups στα διάφορα events/bazaars/χοροεσπερίδες που συμμετέχουμε κατά καιρούς. Να γνωριστούμε κιόλας. Καλό; Καλό.